2013-02-15 08:55:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο σκοτάδι κεντρικές διασταυρώσεις της Πάτρας
Ερώτηση για το γεγονός ότι κεντρικές διασταυρώσεις υπέβαλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος. Στην απάντησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Υφαντής αναφέρει:

"Σε συνέχεια του από 15/01/2013 υποβληθέντος ερωτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι η περιοχή των κόμβων των παραγλαύκιων αρτηριών με τις οδούς Ευβοίας, Ακρωτηρίου, και Πατρών Κλάους, όπου και παρατηρείται το φαινόμενο της έλλειψης οδοφωτισμού λόγω δολιοφθοράς, ανήκει στη διοικητική δικαιοδοσία της ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, η οποία και επιβλέπει το έργο «Σύνδεση Ευρείας Παράκαμψης Πατρών (Ε.Π.Π.) με το Νέο Λιμάνι Πατρών και την Ε.Ο. Πατρών-Πύργου με τη κατασκευή των Παραγλαύκιων Αρτηριών και λοιπών εργασιών της Ε.Π.Π.», ανάδοχος του οποίου είναι η εταιρία «Μηχανική Α.Ε.».

Η ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ, μετά από συνεχείς οχλήσεις μας, έχει αποστείλει με έγγραφά της στις 07/01/2013 και 01/02/2013 ειδοποίηση στην υπεύθυνη εταιρία Μηχανική Α.Ε. για την άμεση αποκατάσταση των καταστρεφθέντων κυκλωμάτων οδοφωτισμού, βάσει των υποχρεώσεων που απορρέουν από την κείμενη νομοθεσία και τα συμβατικά τεύχη του έργου".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Κανένα πέναλτι» από Marca
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Κανένα πέναλτι» από Marca
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ