2013-02-15 09:27:37
Φωτογραφία για ΟΣΚΑΡ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ Σκότωσε τη σύντροφό του γιατί την πέρασε για... κλέφτη!
Πάγωσε το αίμα της παγκόσμιας κοινής γνώμης στο άκουσμα της είδησης πως ο διάσημος Ολυμπιονίκης από τη νότιο Αφρική Όσκαρ Πιστόριους (Oscar Pistorius), σκότωσε τη σύντροφό του!

Η απίστευτη τραγωδία συνέβη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και η άτυχη Ρίβα Στίνκαμπ (Reeva Steenkamp), έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του αγαπημένου της που την πέτυχαν στο χέρι και στο κεφάλι Ο αρχηγός της τοπικής Αστυνομίας της Πρετόρια, τόνισε ότι οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός, δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Στη Νότια Αφρική, λόγω των υψηλών ποσοστών εγκληματικότητας, πολλοί κάτοικοι διατηρούν όπλα στην κατοχή τους για αυτοπροστασία.

Η 30χρονη μοντέλα σύμφωνα με την εκδοχή του Όσκαρ Πιστόριους, που είναι ο πρώτος παραολυμπιονίκης που συμετείχε σε Ολυμπιάδα, φέρεται να έπεσε νεκρή στην προσπάθειά της να του κάνει έκπληξη για του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Στίνκαμπ, που ήταν διάσημο μοντέλο ανδρικών περιοδικών, είχε σχέση με τον Πιστόριους από το Νοέμβριο.

Μόλις μια μέρα πριν πέσει νεκρή, έγραφε στο Twitter με ενθουσιασμό για τα σχέδιά της, για τη γιορτή των ερωτευμένων: "Τι σχεδιάζετε για την αγάπη σας για αύριο;;;" και απαντώντας σε έναν follower έγραψε:

"Ακούγεται τέλειο! Πρέπει να είναι μέρα αγάπης για τον καθένα, ας είναι ευλογημένη"...

 

www.radar.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ