2013-02-15 10:07:27
Φωτογραφία για Παράσταση διαμαρτυρίας συνδικάτων στο υπ. Προστασίας του Πολίτη
Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καταγγέλλοντας την «εμφάνιση» ένστολων αστυνομικών στη σύσκεψη του συντονισμού των σωματείων Σε σχετική ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αναφέρει πως «τόσο ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως όσο και οι ίδιοι οι ένστολοι αστυνομικοί παραδέχτηκαν ότι τα αστυνομικά όργανα είχαν εντολή να διερευνήσουν αν τίθεται ζήτημα "τάξης και ασφάλειας", κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού των Πρωτοβάθμιων Σωματείων».

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, «αποδεικνύει ότι το περιστατικό αυτό εντάσσεται στη λογική της έντασης που έχει επιλέξει η κυβέρνηση απέναντι στους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα. Επιβεβαιώνει δε ότι ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της κυβέρνησης συνεχίζεται».

«Την απάντηση στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και τρόικας και στη στοχοποίηση των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος, θα τη δώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη και μαχητική συμμετοχή τους στην 24ωρη γενική απεργία ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ στις 20 Φλεβάρη 2013», τονίζει η ΑΔΕΔΥ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μοσχάρι με προβάτσα,
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μοσχάρι με προβάτσα,
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ