2013-02-15 11:13:04
Φωτογραφία για Διαμαρτυρία των κρεοπωλών για το «άνοιγμα» του ΟΚΑΑ στη λιανική
Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Οργανισμού της Κεντρικής Αγοράς στου Ρέντη να δημιουργήσει ειδική πτέρυγα που θα απευθύνεται στους καταναλωτές για λιανική πώληση προϊόντων.

Ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Πειραιά και Νήσων με επιστολή διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Ανάπτυξης ζητεί να ακυρωθεί η συγκεκριμένη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΑΑ και τονίζει ότι η αγορά του Ρέντη είναι χώρος χονδρικής πώλησης και όπως όλες οι αντίστοιχες αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και ότι σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία το υπουργείο θα πρέπει να διασφαλίσει ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον, προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις ή επεισόδια.

Ο Σύνδεσμος των κρεοπωλών θεωρεί ότι το άνοιγμα καταστημάτων λιανικής στο χώρο της κεντρικής αγοράς θα είναι η κερκόπορτα ώστε και τα υπόλοιπα καταστήματα χονδρικής να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους στη λιανική ασκώντας αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος των κρεοπωλείων. Εν τω μεταξύ αντιδράσεις υπάρχουν και από τις Ομοσπονδίες Παραγωγών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών, που ανακοίνωσαν ότι στις 20 Φεβρουαρίου οι λαϊκές δεν θα λειτουργήσουν, ενώ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 9 το πρωί στο υπουργείο Ανάπτυξης στην πλατεία Κάνιγγος.
express.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ