2013-02-15 11:55:08
Φωτογραφία για Κατσιφάρας σε Χαν: Aεροδρόμιο δεν έχουμε, σιδηρόδρομο δεν έχουμε, μας έμειναν οι εθνικές οδοί - καρμανιόλες
Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Αχαΐα είναι σχεδόν αποκλεισμένη. Στερείται αεροπορικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης αεροδρομίου και το μόνο που έχει είναι δύο Εθνικές Οδοί - καρμανιόλες.

Το ζήτημα έθεσε στον Ευρωπαίο Επίτροπο Γιοχάνες Χαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης στην Περιφέρεια.

Ο κ. Κατσιφάρας είπε στον κ. Χαν ότι αν ήθελε να έρθει με αεροπλάνο δεν θα μπορούσε, αν ήθελε να έρθει με τρένο πάλι δεν θα τα κατάφερνε, καθώς δεν υπάρχει σιδηρόδρομος και το μόνο που έχει μείνει στην περιοχή είναι δυό οδικοί άξονες - καρμανιόλες.

Η Πατρών - Κορίνθου και η Πατρών - Πύργου. Ουσιαστικά ο κ. Κατσιφάρας μίλησε για αποκλεισμό της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, αναδεικνύοντας την ανάγκη να αναβαθμιστεί στο θέμα της μεταφοράς και της σύνδεσης, όχι μόνο της οδικής.

Από την πλευρά του ο κ. Χαν έδειξε να είναι ενήμερος για την κακή κατάσταση των δρόμων, καθώς όπως είπε τους έχει διαβεί όταν πέρασε από την περιοχή, στο πλαίσιο διακοπών του.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ