2013-02-15 16:31:07
Φωτογραφία για 7+1 Βασικά κομμάτια που θα ανανεώσουν το office look σας
Για εσάς που θέλετε να δώσετε μοντέρνο και στυλάτο ύφος στις εμφανίσεις σας στο γραφείο.

Το στυλ του γραφείου αποτελείται από κλασσικά κομμάτια που όμως μπορούν να αποκτήσουν μοντέρνο και μοδάτο χαρακτήρα ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνετε αλλά και με το να αντικαταστήσετε τα κλασσικά χρώματα των κομματιών του office outfit σας με έντονες αποχρώσεις και prints. Έτσι, προσθέστε στην γκαρνταρόμπα σας τα παρακάτω stylish κομμάτια και δείτε το κλασσικό look σας να μεταμορφώνεται σε ξεχωριστές εμφανίσεις:

Pencil φούστα: Αντικαταστήστε την μαύρη pencil φούστα σας με μία καρώ ή ριγέ ή σε έντονο εντυπωσιακό χρώμα φούστα. Ένα απλό τοπ ή κλασσικό πουκάμισο σε »ήσυχη» απόχρωση θα ολοκληρώσει κομψά το outfit σας.

Πουκάμισο: Ένα floral ή leopard πουκάμισο θα μπορούσε να πάρει τη θέση του κλασσικού λευκού ή μονόχρωμου πουκαμίσου σας και να συνοδεύσει το μαύρο παντελόνι σας.


Σακάκι: Αντί για μαύρη απόχρωση στο σακάκι του office look σας, προτιμήστε ένα σακάκι με διακριτικά σχέδια ή δερμάτινες λεπτομέρειες ή σε έντονη απόχρωση όπως το μπλε ηλεκτρίκ.

Παλτό: Επενδύστε σε ένα παλτό με εντυπωσιακό χρώμα όπως το πράσινο ή μπλε ηλεκτρίκ και συνοδέψτε με τον πιο στυλάτο και ξεχωριστό τρόπο όλα τα outfits για το γραφείο αλλά και τις εξόδους σας.

Τοπ: Ένα τοπ με γεωμετρικά σχέδια ή σε έντονη απόχρωση ή ακόμη και με μία παιχνιδιάρικη στάμπα θα μπορούσε να δώσει μοντέρνα και πιο χαλαρή διάθεση στην κλασσική μαύρη ή καμηλό pencil φούστα σας.

Φόρεμα: Ένα φόρεμα σε ίσια κλασσική γραμμή αποτελεί πάντα μία κομψή και θηλυκή επιλογή γι αυτό δεν έχετε παρά να το έχετε στο outfit του γραφείου αλλάζοντας το μαύρο χρώμα του σε ένα μοντέρνο κυπαρισσί χρώμα ή επιλέγοντας καρώ prints.

Πουλόβερ: Ένα έντονο κόκκινο ή ριγέ πουλόβερ θα μπορούσε να συνοδεύσει με στυλ το μαύρο παντελόνι ή την φούστα σας και να ανανεώσει το συνολικό αποτέλεσμα με τον πιο εύκολο τρόπο.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για να ανανεώσετε το office look σας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.jenny.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ