2013-02-15 16:35:04
Φωτογραφία για Γιουροβίζιον: Τι έχει θορυβήσει τους διοργανωτές του Ελληνικού τελικού;
Οι εκπλήξεις στον φετινό Ελληνικό τελικό της Eurovosion που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου θα είναι πολλές και εκρηκτικές!

Εκτός από τα 4 διαγωνιζόμενα τραγούδια, τις mad… χορογραφίες, την σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού και τους ξένους και Έλληνες quest stars (Αλεξάντερ Ρίμπακ, Ντίμα Μπίλαν, Ρουσλάνα, Ήβη Αδάμου Βίκυ Λεάνδρος, Έλενα Παπαρίζου), η φετινή Γιουροβίζον θα έχει και…διαμαρτυρόμενους.

Το Mad που διοργανώνει τον Ελληνικό τελικό έχει θορυβηθεί καθώς υπάρχει μια είδηση που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του τελικού. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι από τα καταστήματα metropolis που ανήκουν στον όμιλο Κουρή, όπως και το Mad, σχεδιάζουν λίγες ώρες πριν από την εκδήλωση να συγκεντρωθούν έξω από τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός. Οι εργαζόμενοι απαιτούν τα δεδουλευμένα τους αλλά και αποζημιώσεις που τους χρωστά ο Ανδρέας Κουρής.

Στο φυλλάδιο που έχουν μοιράσει γράφουν: «Ο Ανδρέας Κουρής ισχυρίζεται ότι δεν έχει να πληρώσει χρωστούμενους μισθούς και αποζημιώσεις στους απολυμένους, ούτε τα χρέη του προς το δημόσιο, αλλά βρίσκει λεφτά για τη διοργάνωση της Eurovision που του εκχώρησε η κρατική ΕΡΤ». Οι υπεύθυνοι στο Mad από την πλευρά τους παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αντιμετωπίσουν τη συγκέντρωση των απλήρωτων εργαζομένων αλλά και για να προστατευτεί η εικόνα της διοργάνωσης.

Για την ιστορία να πούμε ότι οΕλληνικός Τελικός Εurosong 2013 – A Mad Show θα διεξαχθεί στο “Gazi Music Hall” με παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δέσποινα Βανδή, στις 18 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00. Ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1 και από το επίσημο κανάλι του Mad στο youtube.
inikos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ