2013-02-15 16:32:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Stan για μία live εμφάνιση στο W - Τιμή εισόδου
Ο νεαρός τραγουδιστής Stan που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια και έχει απήχηση στη νεολαία, θα βρεθεί στις 16/2/2013 στην Πάτρα στο Downtown W Nightclub Patras για ένα μοναδικό Live show.

Μαζί τη βραδιά του Stan θα είναι και ένα καρναβαλικό γκρουπ. Η γενική είσοδος θα είναι 10€. Ο Στράτος Αντιπαριώτης, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του, κατάγεται από την Πάρο όπου μεγάλωσε και ξεχώρισε από τα πρώτα του σχολικά βήματα.

Η μουσική ήταν μέρος της ζωής του και σιγά σιγά ο Στράτος έγινε Stan, γνωστός πια σε όλους για τις επιτυχίες του ως τραγουδιστής και στιχουργός. Είναι μόλις 23 ετών και θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους νέους καλλιτέχνες στο είδος του, με πολλά Views στο διαδίκτυο, στα βίντεο του you tube.

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Stan που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, περιέχει 11 κομμάτια που ξεδιπλώνουν πλήρως τις φωνητικές ικανότητες του νεαρού καλλιτέχνη!

Το CD με τίτλο «STAN» περιέχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες που ο κόσμος έχει ήδη αγαπήσει και που παίζονται στα ραδιόφωνα, όπως το «Αν μου φτάναν τα λεφτά (feat. NiVo)», «Ταξίδεψέ με», «Στο μυαλό μου (feat. Nebma)», «1 Βράδυ» αλλά και νέα τραγούδια.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ