2013-02-16 08:56:05
Φωτογραφία για ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΧΤΣΙΔΗ ΚΑΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη αποκαλύπτουν οι Ιταλοί θεωρώντας πιθανό το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του παίκτη.

Ο νεαρός μέσος δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του στη Ρόμα. Το γεγονός ότι έβαλε στο... περιθώριο για κάποιο διάστημα τον Ντε Ρόσι στην αρχή της σεζόν, «χτύπησε» άμεσα κόκκινο στους οπαδούς των «τζιαλορόσι» κι έκτοτε φαίνεται ότι τον πήραν με κακό μάτι. Αποκορύφωμα οι προ καιρού αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, όπου ωστόσο είχε ακολουθήσει και η καθολική στήριξη παικτών και προπονητικού επιτελείου προς το πρόσωπό του.

Το χειρότερο -για τον ίδιο- ωστόσο είναι ότι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Ρωμαίων ο Ζντένεκ Ζέμαν, που έδειχνε να τον πιστεύει περισσότερο από κάθε άλλον και σαφώς πιο πολύ από τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι που τον αντικατέστησε. Όλα αυτά έφεραν ήδη στο φως της δημοσιότητας τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του, στα οποία έχει... πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ολυμπιακός. Όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta dello Sport» και αναδημοσίευσε ακολούθως ο ηλεκτρονικός Τύπος της γειτονικής χώρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κάνει κρούση για την απόκτηση του διεθνούς άσου, ευρισκόμενοι μάλιστα -σύμφωνα με το δημοσίευμα- σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρόμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ