2013-02-16 11:54:55
Φωτογραφία για ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ
O Όσκαρ Πιστόριους βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά την κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης και οι αρχές τον έχουν από κοντά, αφού φοβούνται ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο «Blade Runner» κρατείται στο Αστυνομικό τμήμα της Πρετόρια και περιμένει την Δευτέρα να συνεχιστεί η δίκη του και να μάθει την ποινή του. Ωστόσο, από τη στιγμή που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο εκ προ μελέτης μετά την τραγική στιγμή της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου, όπου σκότωσε την σύντροφό του, βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, με την αστυνομία να φοβάται ότι μπορεί να αυτοκτονήσει.

«Ο Όσκαρ είναι αθώος, αλλά νιώθει ότι έχει κατέβει στην κόλαση. Είναι εντελώς συντετριμμένος και παλεύει με τα συναισθήματά του. Του έχουν παραχωρήσει ένα ιδιωτικό κελί στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στα γύρω κελιά υπάρχουν εγκληματίες και ο ίδιος δεν ανήκει εκεί. Η αστυνομία ανησυχεί για την ψυχική του κατάσταση», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του στη Sun.

Ο Πιστόριους πάντως αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, αν αποδειχθεί ότι ο φόνος ήταν εκ προμελέτης. Η απόφαση του δικαστηρίου να μην δεχτεί να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση δείχνει ότι δεν θα τη γλιτώσει εύκολα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ