2013-02-16 12:06:05
Φωτογραφία για ΝΤΙΕ : Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ...
Χαρούμενος με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό δήλωσε μετά την βράβευση του για το καλύτερο τέρμα της 21ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Σερζ Ντιέ συμπληρώνοντας πως είναι ακόμη περισσότερο για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα του, ενώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που έπεται είπε πως ναι μεν ο πρωτοπόρος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αλλά η ομάδα του μπορεί να τον νικήσει.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός πως το γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό ψηφίστηκε ως το καλύτερο της προηγούμενης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα, ανέφερε: «Κάποιοι με ξέχασαν... Ήθελα να δείξω στους ανθρώπους ότι είμαι ζωντανός. Ευχαριστώ, λοιπόν, τον Θεό που με βοήθησε να πετύχω αυτό το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον ευχαριστώ που μου δίνει δύναμη να συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο. Επίσης, ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ξάνθης που πίστεψαν πολύ σε μένα και με πήραν στην ομάδα. Ο κ. Πανόπουλος και ο κ. Παπαδημητρίου έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, όταν λίγες ομάδες με πίστευαν, κι εγώ θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη κάνοντας ό,τι μπορώ μέχρι το τέλος της σεζόν.


Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνισή μου στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και για το γκολ που πέτυχα. Περισσότερο, όμως, είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτό το γκολ έδωσε τρεις βαθμούς στην ομάδα μου και τη βοήθησε να ανέβει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε να εξακολουθεί να κυνηγάει να πετύχει το στόχο της».

Αν ο στόχος της Ξάνθης είναι η διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη ανέφερε: «Ναι, γιατί όχι; Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με τέτοιου είδους εμφανίσεις στο τέλος μπορούμε να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, η καλύτερη στην Ελλάδα. Τον σεβόμαστε, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, όπως καταφέραμε να κάνουμε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως σε εκείνα τα δύο παιχνίδια. Προσωπικά, σε αυτό το παιχνίδι δεν θα αγωνιστώ, λόγω τιμωρίας, όμως, πιστεύω στη νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μου και στην αξία των συμπαικτών μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ