2013-02-16 15:19:50
Φωτογραφία για Ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και “Βικελίδης”
H αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά στις “μάχες” που βρίσκονται σε εξέλιξη για την παραμονή και την είσοδο στα πλέι-οφ. Η Κέρκυρα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει στην κατηγορία υποδεχόμενη τον Πανιώνιο ο οποίος με τη σειρά του θέλει να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Στο άλλο παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Πανθρακικό με τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο έρθουν πιο κοντά στα πλέι-οφ.

Το σημαντικό ματς της ημέρας και της αγωνιστικής διεξάγεται αργότερα με την ΑΕΚ να θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων κόντρα στον ΠΑΟΚ ο οποίος επιδιώκει να κρατηθεί στην 2η θέση.

Την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση Λεβαδειακός - Ατρόμητος, ενώ λίγο αργότερα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να ξεπεράσει το σοκ από την βαριά ήττα στην Ισπανία, κόντρα στην Ξάνθη. Την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στην έδρα της Βέροιας η οποία “καίγεται” για βαθμούς.

Το μενού της δεύτερης μέρας κλείνει στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη σε ένα ματς οριακό και για τους δύο. Αν οι “πράσινοι” δε νικήσουν ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι-οφ, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” φύγουν ηττημένοι θα παραμείνουν στη ζώνη του υποβιβασμού και θα περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δουν την διαφορά τους από τη “σωτηρία”.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ