2013-02-16 18:34:03
Φωτογραφία για Νέα Μάκρη: Του έκλεισαν ραντεβού για να τον... κλέψουν!
Ούτε που μπορούσε να φανταστεί ο 26χρονος ηχολήπτης ότι οι δύο γνωστοί του θα του έκλειναν ραντεβού μόνο και μόνο για να μπορέσουν να... τον απομακρύνουν από το σπίτι του και να το αδειάσουν με την ησυχία τους.

Ήταν όμως τόσο βλάκες οι δύο κλέφτες που συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά την κλοπή αφού το θύμα γνώριζε τα πάντα γι' αυτούς.

Πάντως ο 26χρονος πρέπει να ευγνωμονεί την αστυνομία η οποία κινήθηκε άμεσα αφού τα όσα του έκλεψαν όχι μόνο άξιζαν μια περιουσία αλλά του χρησίμευαν και για τη δουλειά του. Ηχολήπτης ο άνθρωπος είχε οργανώσει ένα ολόκληρο στούντιο ηχοληψίας στο σπίτι του για να κάνει με μεγαλύτερη ευχέρεια τη δουλειά του.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Νέα Μάκρη όταν ένας 32χρονος και ένας 35χρονος θεώρησαν ότι μπορούσαν να κοροϊδέψουν με τον πλέον απλοϊκό τρόπο το 26χρονο θύμα τους. Τον πήραν λοιπόν τηλέφωνο και του έκλεισαν ραντεβού για να μιλήσουν για δουλειά. Το θύμα δεν είχε κάποιο λόγο να μην τους πιστέψει. Έτσι έφυγε από το σπίτι του, το οποίο όμως παραφυλούσαν οι δύο δράστες, για το ραντεβού.


Μόλις απομακρύνθηκε, παραβίασαν ένα τζάμι σε παράθυρο στην πίσω πλευρά της οικοδομής, εισέβαλαν και άρχισαν το πλιάτσικο.

Γυρνώντας ο 26χρονος από το ραντεβού που δεν έγινε ποτέ διαπίστωσε έντρομος την κλοπή. Αμέσως κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα όπου έκανε δήλωση όσων του είχαν κλαπεί και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ερευνούν. Κουβέντα στη κουβέντα με το θύμα, κατάλαβαν πως είχαν στήσει τη δουλειά οι γνωστοί του. Τους οποίους αναζήτησαν και συνέλαβαν με διαφορά πεντέμισι περίπου ωρών τον ένα από τον άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του οι δύο κλέφτες αποφάσισαν μαζί να προχωρήσουν στην ενέργειά του επειδή γνώριζαν ότι στο σπίτι του 26χρονου υπήρχαν αρκετά μηχανήματα μεγάλης αξίας.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του 32χρονου και παραδόθηκαν στο θύμα.

pallinipress.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ