2013-02-16 21:34:32
Φωτογραφία για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι με έλλειψη ποιότητας έμειναν στο 0-0. Δεν βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες αφού έβρεχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Ποντίδης Κωνσταντίνος (Πρέβεζας), Χαρίδης Κοσμάς (Γρεβενών)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ (Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Αναστασόπουλος, Γκερέιρο, Φούντας, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ, Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδης

Κίτρινες κάρτες: Κάτσε 16', Κατσουράνης 30'

Δυνατά από το πρώτο λεπτό

Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε μέσα σε καταρρακτώδη βροχή, με την ΑΕΚ να μπαίνει πολύ δυνατά και από το πρώτο λεπτό να απειλεί την εστία του ΠΑΟΚ. Μετά από σέντρα του Φούντα, στο δεύτερο δοκάρι, ο Φέτσης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα έσκασε μπροστά στον Ιτάνζ και πήγε πάνω από τα δοκάρια, στην πρώτη καλή φάση του αγώνα.


Οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε αυτό το ρυθμό και στο 6' μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο, ο Πετρόπουλος πήδηξε ψηλότερα απ΄όλους και πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Μετά το δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς με τον ΠΑΟΚ να κάνει τις πρώτες φάσεις στο 12' και το 14'. Συγκεκριμένα και οι δύο φάσεις ξεκίνησαν από τον Λίνο στα αριστερά με σέντρα. Την πρώτη φορά ο Λόρενς από πλάγια θέση δεν μπορεί να σουτάρει σωστά και στέλνει την μπάλα παράλληλα με το τέρμα και στην δεύτερη φάση ο Σαπιγγίδης πλασάρει στην κίνηση άουτ

Ο ρυθμός συνέχισε για περίπου μέχρι το 20ο λεπτό να είναι καλός και σε εκείνο το σημείο έγινε η τελευταία επιθετική προσπάθεια για τους γηπεδούχους, με τον Πετρόπουλο, όταν δέχτηκε την σέντρα από τον Τσουμάγκα, στόπαρε με το στήθος έξω από την περιοχή και γύρισε απευθείας να κάνει το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει ψηλά άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε αρκετά με αποτέλεσμα να υπάρξουν σκληρά μαρκαρίσματα, η μπάλα να κολλάει στον αγωνιστικό χώρο και γενικά ένα πάρα πολύ δύσκολο τερέν. Μοναδική φάση πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου στο 39' ένα σουτ του Καμαρά με τον Κωνσταντόπουλο να μην ανησυχεί και την μπάλα να περνάει άουτ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ