2013-02-16 21:32:29
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος, τον στηρίζουν οι παίκτες του Πανιωνίου
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα στην Κέρκυρα, όμως οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ανακοίνωση και ζητούν την παραμονή του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα αποτελέσματα.

Η ήττα του Πανιωνίου στην έδρα της Κέρκυρα δρομολογεί εξελίξεις για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αφού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Έλληνας τεχνικός που είδε την ομάδα του να κάνει σούπερ ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, αποφάσισε να αποχωρήσει αφού η κατηφόρα του Πανιωνίου δεν έχει τελειωμό.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει κάνει μεγάλη κοιλιά το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα και με την ήττα στην Κέρκυρα μπαίνει σε μπελάδες για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Βλέποντας πως το πρόβλημα δεν λύνεται, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του στην ΠΑΕ Πανιώνιος, προκειμένου να υπάρξει ένα σοκ που θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.


Προς το παρόν, το Δ.Σ της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ βρίσκεται στην Κέρκυρα αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση του "Ελέ". Αυτό αναμένεται να γίνει μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ., η οποία θα γίνει είτε την Κυριακή είτε τη Δευτέρα.

"Θέλουμε να μείνει ο Ελευθερόπουλος"

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια και εξέδωσαν ανακοίνωση αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα και στηρίζοντας απόλυτα τον προπονητή τους. Αναλυτικά:

"Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη τόσο για το σημερινό αποτέλεσμα, όσο και για την κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί με τον προπονητή μας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ