2013-02-16 21:33:06
Φωτογραφία για Λιάγκας: Ανέβαλα για τέσσερις μήνες την πρόταση γάμου γιατί δεν ξυπνούσε η Φαίη
Για την πρόταση γάμου στην Φαίη Σκορδά που ξεκίνησε να την κάνει την Πρωτοχρονιά αλλά κατέληξε να την κάνει Πάσχα μίλησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τον επικείμενο γάμο του καλεσμένου τους στην εκπομπή της Τρίτης, Ιωσήφ Μαρινάκη ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να διηγείται το πώς έκανε πρόταση γάμου στην Φαίη Σκορδά.

Οπως εξήγησε αν και είχε προγραμματίσει να της δώσει το δαχτυλίδι και να της ζητήσει να παντρευτούν την Πρωτοχρονιά τα σχέδια άλλαξαν γιατί η Φαίη Σκορδά δεν... ξυπνούσε.

«Βασικά την ημέρα εκείνη δεν ξύπνησε η Φαίη για να την πάω κάπου και να της κάνω την πρόταση. Κοιμόταν και της έλεγα "ξύπνα, να σε πάω κάπου" και τελικά δεν την έκανα. Λέω από μέσα μου "άι στο διάολο" και κράτησα το δαχτυλίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ετσι η πρόταση γάμου αναβλήθηκε και έγινε πολύ αργότερα, το Πάσχα και ενώ είχε ήδη ορισθεί η ημερομηνία του γάμου τους!

«Ορίσαμε τελικά την ημερομηνία γάμου, αφού είχαμε πει να παντρευτούμε χωρίς να έχει γίνει πρόταση γάμου. Και μετά της έκανα πρόταση γάμου σε χριστουγεννιάτικο κουτί, αν και ήταν Πάσχα. Είχα πολύ άγχος, όχι για το αν θα μου πει ναι, αλλά αν θα γίνουν όλα σωστά» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ