2013-02-17 14:00:42
Φωτογραφία για Θέλει Αλεσάνκο για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός
Σε προχωρημένες επαφές με τον Χοσέ Ραμόν Αλεσάνκο, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, βρίσκεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Διαβάστε αναλυτικά.

Τη λύση στο γρίφο της θέσης του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως δίνουν οι Ισπανοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική χερσόνησο ο Ούγκο Βαρέλα τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για το συγκεκριμένο θέμα και ο εκλεκτός του φαίνεται πως είναι ο Χοσέ Ραμόν Αλεσάνκο.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε συμφωνία για το καλοκαίρι. Ο Αλεσάνκο υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, αποτέλεσε αρχηγός και των δύο ομάδων και στους "μπλαουγκράνα” ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας που κατέκτησε τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα, από το 1991 μέχρι το 1994.

Σε ό,τι αφορά την μετέπειτα καριέρα του ήταν προπονητής στην Κραϊόβα και την Νασιονάλ Βουκουρεστίου, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, της περίφημης Μασία.

Να σημειωθεί πως ο 57χρονος Ισπανός ήταν αρχηγός στην ομάδα της Μπαρτσελόνα που κατέκτησε το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της το 1992 ενώ αποχώρησε από τους Καταλανούς το 2010 μαζί με τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ