2013-02-17 23:05:06
Φωτογραφία για ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ : ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ
Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα στον αγώνα με την Ξάνθη και τα πήγε πολύ καλά στη θέση του αριστερού μπακ. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τους Ακρίτες, ο νεαρός αμυντικός έσταξε… μέλι για τον προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ.

Ο 19χρονος μπακ των ερυθρόλευκων μίλησε για την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Ισπανός τεχνικός, τονίζοντας επίσης, ότι πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδας στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό με τη Λεβάντε και θέλουν τη νίκη για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν την πρόκριση.

«Μας άλλαξε εντελώς η ψυχολογία. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στη Λεβάντε και ήρθαμε εδώ για τη νίκη έτσι ώστε να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας για να είμαστε έτοιμη για την Πέμπτη, που είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και θέλουμε να το πάρουμε για να προκριθούμε.

Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα, αλλά ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι για να νικήσουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με την Ξάνθη και να συγκεντρωθούμε σε αυτό με τη Λεβάντε», και πρόσθεσε λέγοντας για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Μίτσελ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Η θέση αυτή είναι η καλύτερη νομίζω και θα δουλέψω περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε. Σημαίνει πολλά για εμάς η εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και θέλουμε να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
No Keyboard Spotlight: cydia tweak free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
No Keyboard Spotlight: cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ