2013-02-21 22:03:09
Φωτογραφία για Fox News: Τι ήρθε να διδάξει ο Παπανδρέου;
"Ελληνική Τραγωδία, καθώς καλείται ο Παπανδρέου να διδάξει πως να διαχειριστείς μια κρίση!" τιτλοφορείται το άρθρο του Fox News.

Το αμερικανικό δίκτυο ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ένα άκρως επιθετικό άρθρο για την επιλογή του School of International and Public Affairs, του Πανεπιστημίου του Κολούμπια, να φέρει τον Γιώργο Παπανδρέου, να διδάξει για την οικονομική κρίση.

"Μπορεί να θέλει να τους διδάξει πώς να διευθύνουν μια οικονομία στην καταστροφή", συνεχίζει ειρωνικά το άρθρο.

Ακόμα πιο επιθετικοί εμφανίζονται δύο ειδικοί απο το Competitive Enterprise Institute με τον έναν να δηλώνει ότι το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου αλλα και ο ίδιος «συμμετείχε άμεσα στην δημιουργία όλων των προβλήματων που έχει η Ελλάδα σήμερα», ενώ ο δεύτερος επισημαίνει οτι δεν έχει ιδέα για το τι πρόκειται να διδάξει ο Παπανδρέου, «αλλά ένα πράγμα που δεν θα πρέπει να διδάξει, είναι το πώς να διευθύνεις μια οικονομία».

Προς υπεράσπιση του Γιώργου Παπανδρέου, προστρέχει ένας σύμβουλος του πρώην Έλληνα Πρωθυπουργού απο την Αθήνα, ο Βασίλης Παπαδημητρίου, ο οποίος δηλώνει ότι και ο Σαμαράς τώρα την ίδια πολιτική με τον Παπανδρέου ασκεί.

Πηγή: enikos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ