2013-02-23 20:57:03
Φωτογραφία για Τα λάθη που κάνετε στο γυμναστήριό σας
Πολλές φορές σπαταλάτε χρόνο στο γυμναστήριό σας, κάνοντας λάθος τις ασκήσεις σας ή ακολουθώντας λάθος πρόγραμμα ή κάνοντας υπερβολές. Δείτε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνετε οι περισσότεροι από εσάς:

Δεν ακολουθείτε πρόγραμμα: Είναι λάθος να κάνετε τις ίδιες ασκήσεις με τη φίλη σας ή να κάνετε ότι σας αρέσει στο γυμναστήριο. Κάθε σώμα έχει ανάγκη από συγκεκριμένες ασκήσεις και κιλών στα βάρη.

Μην επαναλαμβάνεται καθημερινά τις ίδιες ασκήσεις: Επιλέξτε κάθε μέρα να γυμνάζετε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας ή γυμνάστε όλο σας το σώμα με ασκήσεις που να έχουν μικρή διάρκεια.

Κάνετε διατάσεις: Δεν υπάρχει λόγος την επόμενη μέρα να παραπονιέστε ότι είστε πιασμένες. Οι διατάσεις πριν αλλά και μετά από κάθε άσκηση είναι απαραίτητες.

Μη σηκώνετε πολλά βάρη: Μη νομίζετε ότι όσο πιο πολλά βάρη σηκώνετε τόσο καλύτερα γυμνάζεστε. Είναι λάθος και καταπονείτε τον εαυτό σας. Οι επαναλήψεις των ασκήσεων και τα λίγα κιλά είναι καλύτερα για εσάς.

Μην τρέχετε από τη μία άσκηση στην άλλη: Κάνετε ένα τρίλεπτο διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων και ξεκουραστείτε για περίπου 10 με 15 δευτερόλεπτα σε κάθε επανάληψη.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ