2013-02-24 06:36:04
Φωτογραφία για Η συγκινητική εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στον ελληνικό τελικό της Eurovision όσο και στην ηθοποιό Ειρήνη Κουμαριανού, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή στον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Ταιριάξαμε πάρα πολύ. Έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι τρεις πιο κοντινοί μου άνθρωποι μου το είπαν αμέσως. Με τη Ζέτα (Μακρυπούλια) ήταν άλλη περίπτωση γιατί ήμασταν φίλοι και παίζαμε και στο θέατρο μαζί. Εδώ συνέβη κάτι περίεργο, κάτι μαγικό και ταιριάξαμε. Με βοήθησε που ήταν δίπλα μου, δεν χρειαζόταν να κάνω προσπάθεια να τη βοηθήσω και να τη στηρίξω. Δεν χρειάστηκε να καλύψω την απειρία της, την εμπιστεύτηκα απόλυτα».

Θα ήθελε να κάνει ξανά τηλεόραση; «Δεν έχω παράπονο, μου έχουν προτείνει πράγματα και τα έκανα, κάποια τα έκανα και κάποια όχι. Δεν πολυθέλω να είμαι μέσα στην τηλεόραση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πρώτο πράγμα που ρωτάω σε κάθε πρόταση που μου κάνουν είναι ο αριθμός των επεισοδίων».


Για την Ειρήνη Κουμαριανού, την «γιαγιά του Παρα Πέντε»: «Όταν έφυγε η Ειρήνη Κουμαριανού, νομίζω ότι όλα όσα ζήσαμε μαζί και όλα όσα μου είπε ήρθαν και κάθισαν πολύ μέσα στο μυαλό μου και την καρδιά μου. Όποτε τη σκέφτομαι ηρεμώ, γαληνεύω και αισθάνομαι ευλογημένος που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος και νιώθω πως με προσέχει. Είχαμε δεθεί πολύ. Με είχε αγαπήσει και την είχα αγαπήσει κι εγώ. Όλη της η ζωή είναι ένα παράδειγμα για όλο τον κόσμο. Αγάπησε και παντρεύτηκε έναν άνθρωπο και έμεινε μαζί του 62 χρόνια. Ήταν ερωτευμένοι 62 ολόκληρα χρόνια, τους έχω ζήσει και το ξέρω. Έκανε τις δουλειές που ήθελε, συνεργάστηκε με όσους ήθελε, περνούσα καταπληκτικά. Έκανε τα παιδιά της, τα μεγάλωσε σωστά, σταμάτησε τη δουλειά για να τα ευχαριστηθεί και όταν θέλησε τη συνέχισε». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ