2013-03-02 22:20:05
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ : ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Καλή αμυντική παρουσία και απόλυτη συγκέντρωση θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να κερδίσουν την Καβάλα, σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης αντιμετωπίζουν αύριο (03/03, 12.39) στο ΔΑΚ Καλαμίτσας τους παίκτες του Άγγελου Κορωνιού, για την 19η αγωνιστική της Α1 ΜπάσκετΠ, και σύμφωνα με το αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη παρά τη διαφορά επιπέδου που υπάρχει μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τόμιτς Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική μπροστά στο κοινό της. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 12.30, οπότε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αντιμετωπίζουμε και αγωνιστικά προβλήματα, οπότε όλοι πρέπει να έχουν την απόλυτη συγκέντρωση για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Για άλλη μία φορά για εμάς τα πάντα θα αρχίσουν από την άμυνά μας. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να πάρουμε εύκολους πόντους από τον αιφνιδιασμό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ