2013-03-02 23:00:06
Φωτογραφία για H Rihanna ντύνεται γατούλα και αποκαλύπτει τα σχέδια της για το μέλλον: “Θα κάνω παιδί”
Αφού βαρέθηκε να αυτοφωτογραφίζεται με μπικίνι η RiRi μίλησε στο βρετανικό Elle και αποκάλυψε τα σχέδια της για το μέλλον.

Στην ερώτηση “εγώ πότε θα γίνω μάνα” η Rihanna μάλλον απαντά: σύντομα. 

Αυτό δήλωσε στη συνέντευξή της στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Elle η 25χρονη τραγουδίστρια, η οποία για χάρη της φωτογράφισης φόρεσε γατίσια καπελίνα, σέξι μάσκες και ρούχα των Givenchy, Louis Vuitton, Maison Martin Margiela.

“Πιθανό να κάνω παιδί. Και εύχομαι να πάω διακοπές για έναν μήνα. Και να κανονίσω έτσι τα πράγματα ώστε να μην χρειάζεται να κάνω περιοδείες όλη μου τη ζωή, αν και αγαπώ να το κάνω. Θέλω υγεία και ευτυχία σε πέντε χρόνια. Θέλω να είμαι υγειής και χαρούμενη”.

Πέρα από τις προσδοκίες που έχει από τη σχέση της με τον Chris Brown, η RiRi μίλησε και για τη σχέση της με τα social media και χωρίς φόβο είπε πως η γνωστοποίηση των προσωπικών της μυστικών είναι κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη και γι αυτό τα μοιράζεται με τους followers της στο Instagram. “Έχω βαρεθεί να λέω ψέμματα για τη ζωή μου. Θέλω να δείχνω αληθινά ποια είμαι. Ανεβάζω στο Instagram όλη μου τη ζωή. Είτε καπνίζω μαριχουάνα, είτε πάω σε ένα στριπτιτζάδικο, είτε διαβάζω τη βίβλο, είτε βγαίνω με τον καλύτερό μου φίλο, που τυχαίνει να είναι ο Chris”.

http://www.cosmo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ