2013-03-03 13:30:03
Φωτογραφία για Εσπάρθα στην κορυφή και Σο
Ο Χοκίν Εσπάρθα θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τον Παναθηναϊκό -όπως όλα δείχνουν- στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ θέση στο βασικό σχήμα θα πάρει και ο Χαμπίμπ Σο.

Η απουσία του Χοσέ Τοτσέ αναγκάζει τον Φάμπρι να κάνει αλχημείες για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι με την Ένωση στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός τεχνικός βρισκόταν ανάμεσα στον Εσπάρθα και τον Φορναρόλι για τον παίκτη που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης κι εκείνος που όπως φαίνεται κερδίζει τελικά φανέλα βασικού, είναι ο συμπατριώτης του, παρά το γεγονός πως δεν είναι η φυσική του θέση.

Πιο πίσω από τον νεαρό μεσοεπιθετικό, θα βρίσκεται ο Ζέκα σε ρόλο επιτελικού χαφ, ενώ ο Σο αν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, επίσης θα βρίσκεται μεταξύ των έντεκα που θα ξεκινήσουν. Ο Σενεγαλέζος θα πάρει θέση δίπλα στον Βιτόλο, ενώ στην άμυνα δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με Σεϊταρίδη, Μαρίνο δεξιά κι αριστερά του αντίστοιχα και δίδυμο στα στόπερ τους Μπουμσόνγκ, Πίντο. Όσο για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Σισοκό θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα και ο Μαυρίας την αριστερή.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ