2013-03-04 01:14:04
Φωτογραφία για Παντελής Ταρνατόρος: Μόνιμη ονομασία «Νίκος Σαμαράς» στο League Cup και ευρωπαϊκό εισιτήριο
Τον οργανωτικό και αγωνιστικό απολογισμό του 2ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος. Με δηλώσεις τους ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους συνεργάτες, τις ομάδες και τους φορείς της Κορινθίας για την υποστήριξη και την συνεργασία, αναφέρθηκε στην καινοτομία του «διαιτητικού video» και προανήγγειλε δύο προτάσεις προς το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αλλά και της ΕΟΠΕ: Η πρώτη αφορά στην ονομασία του League Cup ώστε να δοθεί μόνιμα η ονομασία «Νίκος Σαμαράς» και η δεύτερη ώστε η ομάδα που θα κατακτά τον τίτλο να λαμβάνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας βοήθησαν για να βγάλουμε εις πέρας τη διοργάνωση. Κατ΄αρχήν τον ΟΠΑΠ και τη Nova, τον όμιλο Forthnet, το Allou Fan Park και όλους τους υποστηρικτές, τον Δήμο Βέλου Βόχας, το ΔΣ του Παμβοχαϊκού, τις ομάδες, τους διαιτητές και κυρίως τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο απολογισμός είναι σίγουρα θετικός σε όλα τα επίπεδα
. Είχα επίσης την ευκαιρία να συναντηθώ και να συνομιλήσω με την Έλενα Δούκα Σαμαρά. Της εξέφρασα την συμπαράσταση όλης της ΕΣΑΠ πως θα συνεχίσουμε από κοινού τις δράσεις τιμής στη μνήμη του Σαμαρά. Δεσμεύτηκα απέναντι της να εισηγηθώ στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ να πάρει το League Cup μόνιμα το όνομα «Νίκος Σαμαράς». Δεύτερον, θα προτείνω στο ΔΣ ώστε η ΕΣΑΠ να εισηγηθεί στην ΕΟΠΕ ο νικητής του League Cup να λαμβάνει και ένα εισιτήριο για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Σχετικά με το διαιτητικό βίντεο, το αποτέλεσμα ήταν κι εκεί θετικό. Σε συνεργασία με τους διαιτητές, τους προπονητές και την δημοσιογραφική και τεχνική παραγωγή της NOVA θα κάνουμε τον απολογισμό μας ώστε να κάνουμε ορισμένες βελτιώσεις και πιθανότατα να καθιερωθεί και στους τελικούς του πρωταθλήματος που θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη».

volleyleague.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ