2013-03-04 11:59:03
Φωτογραφία για Σε κλοιό αστυνομικών και Χρυσαυγιτών το Εφετείο για τη δίκη Κασιδιάρη
Πολύ κόσμος συγκέντρωσε σήμερα το Εφετείο και δεν είναι για τη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου, αλλά για τη δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο ποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό και συνέργεια σε ληστεία.

Εξω από το Εφετείο έχει συγκεντρωθεί κόσμος και κόσμος. Από τη μία τα λεβεντόπαιδα του Νίκου Μιχαλολιάκου με τις μαύρες μπλούζες της Χρυσής Αυγής έσπευσαν για συμπαράσταση στον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος και από την άλλη στην γωνία Λουκάρεως και Αλεξάνδρας οι συμμετέχοντες σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Κάπου στη μέση βρίσκονται και διμοιρίες των ΜΑΤ, καθώς δεν θέλει και πολύ για να ανάψουν τα αίματα.

Μάλιστα η Αστυνομία έκανε διαπραγματεύσεις με τους διαδηλωτές προκειμένου να μην κατέβουν την Λουκάρεως και τετ α τετ με τα μέλη της Χρυσής Αυγής.Φωτογραφία: Eurokinissi

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής κλήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη από πέντε δράστες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ