2013-03-11 02:36:20
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΟΠΩΣ ΣΤΟ... ΝΒΑ!
Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητές των Ξένων χαρακτήρισαν το 20ο All Star Game, της Πάτρας, ως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών!

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά σήμερα (10/03), με πολύ καλή τακτική, ο Γιάννης (Σφαιρόπουλος) ήταν διαβασμένος», είπε χαριτολογώντας αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι:

«Είχαμε πολύ καλή εμφάνιση σε ένα μπασκετικό γήπεδο, με αθρόα προσέλευση του κόσμου, μεγάλη διάθεση από τους παίκτες και απόλυτο σόου από τον Πέτγουεϊ. Πιστεύω στα καρφώματα στο ΝΒΑ δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από όσα είδαμε εδώ. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στο Ρέθυμνο, με το Σοφοκλή Σχορτσανίτη που το είχε ευχαριστηθεί πολύ, αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους».

Σε χιουμοριστική ερώτηση με τι σύστημα έπαιζαν οι Ξένοι, ο Μπαρτζώκας απάντησε: «Ο κύριος Σφαιρόπουλος είναι υπεύθυνος για αυτά. Εγώ απλώς μοίρασα το χρόνο, μη βάλω κάποιον πολύ και φωνάζουν οι ομάδες».


«Το απολαύσαμε»

Το μπάσκετ κέρδισε από την διεξαγωγή του All Star Game υπογράμμισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Ήταν πραγματικά μια γιορτή του μπάσκετ, περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο μακριά από εντάσεις και άγχος ή σκοπιμότητες για να πάρεις το αποτέλεσμα. Ήταν ένα χαλαρό και μπασκετικό Σαββατοκύριακο, μια γιορτή που απόλαυσε και κόσμος. Τέτοιες εκδηλώσεις, όλες όσες έγιναν στο πλαίσιο του All Star Game, είναι πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη του αθλήματος. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, πρέπει να συνεχιστεί αυτή η εκδήλωση, προβάλει τον αθλητισμό μακριά από τη βία και σίγουρα το μπάσκετ κερδίζει. Το παιδιά το απόλαυσαν, κι εμείς και ο κόσμος. Θεωρώ πως ήταν από τα καλύτερα, ίσως το καλύτερο All Star Game όλων των εποχών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ