2013-03-11 12:18:02
Φωτογραφία για Ελισάβετ II: Η Κοινοπολιτεία προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας
Η Κοινοπολιτεία προσφέρει τη μεγάλη ευκαιρία της συνεργασίας με τους άλλους, της ισχύος εν τη ενώσει, για το κοινό καλό, δηλώνει η Βασίλισσα Ελισάβετ σε μήνυμα με την ευκαιρία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας που φέτος έχει θέμα "Ευκαιρίες μέσω του Επιχειρείν".

Στο μήνυμά της η Βασίλισσα, η οποία είναι Αρχηγός της Κοινοπολιτείας, αναφέρει ότι το φετινό θέμα είναι ένας ύμνος των επιτευγμάτων μας," ειδικότερα εκείνων που μπορεί να φαίνονταν ως δύσκολα, αποκαρδιωτικά ή ακόμα και ακατόρθωτα, τα οποία μας βοήθησαν, όμως, να πάρουμε δυνάμεις και αντοχή και να νιώσουμε περήφανοι για τους νέους μας, τις κοινωνίες μας και τις χώρες μας".

Τα σπουδαία επιτεύγματα της ανθρώπινης ιστορίας, προσθέτει, ξεκινούν ως ένας απλός στόχος ή ιδέα στο μυαλό ενός ατόμου, σημειώνοντας ότι όλοι μας γεννιόμαστε με την επιθυμία της μάθησης, της εξερεύνησης και του πειραματισμού με καινούργια πράγματα.


Η Βασίλισσα αναφέρει ότι η φιλοδοξία και η περιέργεια ανοίγουν καινούργιες λεωφόρους ευκαιριών, προθέτοντας ότι ως άτομα και κοινότητες βρίσκουμε τρόπους για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

"Οι κοινές μας αξίες της ειρήνης, της δημοκρατίας, της ανάπτυξης, της δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – οι οποίες βρίσκονται στη νέα «Χάρτα της Κοινοπολιτείας» - καταδεικνύουν ότι εναποθέτουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συμπερίληψη όλων σ’ αυτόν το στόχο, ειδικά των πιο ευάλωτων", αναφέρει η Βασίλισσα Ελισάβετ και καλεί όλους να αναλογιστούν τι μπορούν να κερδίσουν με τόλμη στην καρδιά, αφοσίωση και ομαδική δουλειά.

sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ