2013-03-11 21:33:07
Φωτογραφία για Ανάποδο κολιέ: δοκίμασε την καυτή τάση της μόδας
Στα Όσκαρ 2013 μελετήσαμε τις τάσεις στα χρώμα της μόδας με κάθε λεπτομέρεια. Το ίδιο συνέβη και με τα γοβάκια των σταρ και με τα τσαντάκια.

Όσον αφορά τα κοσμήματα, ξεχώρισε η τάση του ανάποδου statement κολιέ, που τίμησαν τα κορίτσια που πήραν και τα βραβεία: Τζένιφερ Λορενς και Αν Χάθαγουεϊ.

Η Τζένιφερ: η Λόρενς προτίμησε ένα μακρύ κολιέ Chopard χωρίς εκκεντρικές λεπτομέρειες το οποίο συνδύασε άψογα με την Dior τουαλέτα της. Το στράπλες φόρεμα ήταν από μόνο του δυναμικό και το μακρύ κολιέ τραβηγμένο προς τα πίσω έστρεψε την προσοχή μας στην πλάτη της ηθοποιού (ειδικά τη στιγμή της θεαματικής τούμπας).

Η λατρεία της Λόρενς για τα statement κολιέ φάνηκε και από τις προηγούμενες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί σε συνδυασμό με cut out φόρεμα.

Δες πως θα υιοθετήσεις το λουκ statement κολιέ + τοπ εδώ

Η Αν Χάθαγουεϊ και το βαρύ κολιέ: στην περίπτωση της Χάθαγουεί υπήρξε μια προσπάθεια να τονιστεί ακόμα περισσότερο η ανοιχτή πλάτη του φορέματός της από τον οίκο Prada. Το δικό της πιο ιδιαίτερο κολιέ ήταν από τον οίκο Tiffany & Co.

Η αλήθεια είναι πως προτιμάμε το αέρινο και νεανικό λουκ με το ανάποδο κολιέ της Λόρενς και όχι το πιο μανταμέ και φορτωμένο της Χάθαγουεϊ.

Η εναλλακτική της Αμάντα Σέιφριντ: στην βράβευση των "Χρυσών Σφαιρών" λάτρέψαμε το λουκ της Αμάντα με το μακρύ κολιέ και την τετράγωνη γαλάζια πέτρα του.

Το κολιέ- γιακάς: μια τελευταία πρόταση για εσένα που επιθυμείς να αναδείξεις ένα απλό μπλουζάκι, είναι το κολιέ- γιακάς (collar necklace).

Και μερικές προτάσεις:

Oι προτάσεις αφορούν αντικείμενο δημοσιογραφικής έρευνας.

Κατερίνα Πατούλιαhttp://www.womenonly.gr/  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ