2013-03-12 00:44:07
Φωτογραφία για Πάτρα: H απάντηση της ΔΕΥΑΠ για τη διακοπή του νερού στην πλατεία Μιντιλογλίου
Σχετικά με την διακοπή της παροχής νερού στην πλατεία Καυκαλιά Μιντιλογλίου, από την ΔΕΥΑΠ γίνονται γνωστά τα εξής:

Η υπηρεσία μας δέχθηκε καταγγελίες για αλόγιστη χρήση νερού από την κοινόχρηστη παροχή ύδρευσης στην συγκεκριμένη πλατεία (πλύσιμο αυτοκινήτων, συνεχή ροή νερού κλπ.).

Επί τόπου στάλθηκε τεχνίτης της ΔΕΥΑΠ, ο οποίος διαπίστωσε πολύ μεγάλη κατανάλωση, η οποία δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, από χρήση μιας κοινόχρηστης βρύσης.

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε χειμερινή περίοδο και δεν υπάρχει άμεσο πρόβλημα ποτίσματος των δέντρων, ενώ την ίδια ώρα γίνονται υπερβολικές χρεώσεις στο Δήμο Πάτρας, ο οποίος με τις δεδομένες οικονομικές αδυνατεί να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή τους, διακόψαμε την παροχή, με σκοπό να βρεθεί τρόπος μείωσης της αλόγιστης χρήσης (π.χ. τοποθέτηση βρύσης με ειδικό button διακοπής νερού μετά τη χρήση) έτσι ώστε με το πέρασμα της χειμερινής περιόδου, να εξυπηρετούνται τόσο οι κοινόχρηστες ανάγκες της πλατείας, όσο και να μην χρεώνεται ο Δήμος με υπερβολικές χρεώσεις.

Επειδή το φαινόμενο παρατηρείται και σε άλλες πλατείες της Πάτρας, η ΔΕΥΑΠ είναι σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αφορούν στο νερό και στη διαχείρισή του, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ