2013-03-12 05:18:41
Φωτογραφία για Οκτάχρονο αγόρι παντρεύτηκε 61χρονη μητέρα επειδή του το είπε ο νεκρός παππούς του
Μπροστά σε 100 καλεσμένους, ο οκτάχρονος Σανέλ Μασιλέσα παντρεύτηκε την 61χρονη μητέρα πέντε παιδιών, Έλεν Σαμπάνγου, η οποία είναι ήδη παντρεμένη.Το αλλόκοτο αυτό ζευγάρι αντάλλαξε δαχτυλίδια και φιλήθηκε, σε τελετή στη Νότια Αφρική, επειδή, όπως ισχυρίστηκε ο Σανέλ, ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του νεκρού παππού του, ο οποίος του είχε πει πως ήθελε να τον δει να παντρεύεται.

Οι δύο τους δεν υπέγραψαν πάντως πιστοποιητικό γάμου, ούτε μένουν μαζί. Η οικογένεια του νεαρού αγοριού, που αναγκάστηκε να πληρώσει 2.000 ευρώ για τη διεξαγωγή της τελετής, τόνισε πως η πράξη αυτή είναι συμβολική και πως ο Σανέλ δεν δεσμεύεται από κάποια νομική υποχρέωση.

Ο νεαρός Σανέλ δήλωσε: «Είπα στη μητέρα μου πως θέλω να παντρευτώ, επειδή ήθελα να χαροποιήσω τον νεκρό παππού μου. Είμαι ευτυχισμένος που παντρεύτηκα την Έλεν. Όταν μεγαλώσω, θα παντρευτώ κάποια γυναίκα της ηλικίας μου».

Η μητέρα του αγοριού είπε: «Ο παππούς του Σανέλ του ζήτησε να παντρευτεί πριν πεθάνει. Επέλεξε την Έλεν επειδή την αγαπάει. Με την πράξη του αυτή, έκανε τους προγόνους του χαρούμενους. Αν δεν το είχαμε κάνει, κάτι κακό θα είχε συμβεί στην οικογένεια».
oktv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ