2013-03-12 07:49:04
Φωτογραφία για Καθημερινή η μάχη με τα κυκλώματα διακίνησης όπλων και ναρκωτικών…
106 κιλά χασίς βρέθηκαν… αδέσποτα στους Κουκλιούς Ιωαννίνων, ενώ ένα μικρό οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας!

• Ναρκωτικά, όπλα, ληστείες και διαρρήξεις, μεταφορές λαθρομεταναστών βρίσκονται σε…ημερήσια διάταξη, αυξάνοντας την εγκληματικότητα στην περιοχή μας και ενισχύοντας το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας στους πολίτες. 

Η Ήπειρος βρίσκεται περικυκλωμένη από τους πάσης φύσεως παρανόμους που δρουν καθημερινά, παρά τις συνεχείς επιτυχίες της τοπικής Αστυνομίας ως προς την εξάρθρωσή τους. Διεθνές σταυροδρόμι διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, που μεταφέρονται από την Αλβανία, έχει καταστεί η περιοχή μας, ενώ και λόγω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας τα περιστατικά παράνομης διακίνησης όπλων και μεταναστών συνεχώς πληθαίνουν.

106 κιλά χασίς

Τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 106 κιλά χασίς βρέθηκαν… αδέσποτοι σε απόμερο σημείο, σε αγροτικό δρόμο στους Κουκλιούς Ιωαννίνων, κατά την διάρκεια αστυνομικής περιπολίας στην περιοχή. Αν και το μέρος τέθηκε σε παρακολούθηση, δεν εμφανίστηκε κανείς για να τους παραλάβει κι έτσι οι αστυνομικοί τους κατέσχεσαν.


Οπλοστάσιο σε… βαν!

Όπλα και ναρκωτικά προσπάθησαν να μεταφέρουν στο εξωτερικό μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας επτά αλλοδαποί, οι οποίοι όμως έπεσαν στη… φάκα των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Συνελήφθησαν ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγός του βαν και οι 6 αλλοδαποί συνεπιβαίνοντές του, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκαν στα πλαϊνά τοιχώματα του οχήματος: 8 συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη, βάρους 1 κιλού και 400 γραμμαρίων, 4 οπλοπολυβόλα, 5 σιγαστήρες, 5 γεμιστήρες και 46 φυσίγγια.

Επίσης συνελήφθησαν άλλοι 4 αλλοδαποί, οι οποίοι συνόδευαν με δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα το ανωτέρω Van.

Μαζί με… μπαταρίες!

Μαζί με τις μπαταρίες είχαν κρύψει και δυο παράνομους μετανάστες! Στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν ο οδηγός ενός φορτηγού και ο συνοδηγός του, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν δυο αλλοδαπούς χωρίς έγγραφα, κρυμμένους μέσα στο φορτίο του οχήματος (μπαταρίες), με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

proinoslogos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ