2013-03-12 09:21:04
Φωτογραφία για Αξίζουν συγχαρητήρια οι λιμενικοί στην Ηγουμενίτσα. Νέα τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, σε απίστευτη κρύπτη
Το κενό των μηχανημάτων που θα έπρεπε να υπάρχουν στην πύλη εισόδου του Νέου Λιμένα της Ηγουμενίτσας, καλύπτουν επάξια οι άντρες και οι γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, με την πολύτιμη εμπειρία τους.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr τα τσιγάρα ήταν εντός σιδερένιων κυλιόμενων διαδρόμων, και για να τα εντοπίσουν "είδαν" πίσω από τα σίδερα.

Η διαίσθηση των λιμενικών τους έλεγε πως κάτι ύποπτο έτρεχε με το συγκεκριμένο φορτηγό. Έτσι πήραν την απόφαση (και το ρίσκο) να τρυπήσουν έναν από τους διαδρόμους στο εσωτερικό του οποίου εντόπισαν αυτό που περίμεναν.

Από την πρώτη εικόνα φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ακόμα μία προσπάθεια εξαγωγής λαθραίων τσιγάρων, αλλά οι αξιωματικοί του λιμενικού περιμένουν να ανοιχτούν όλοι οι διάδρομοι για να ελέγξουν τι κρύβει το εσωτερικό τους, πέρα από τσιγάρα.

Το δελτίο τύπου του Λιμεναρχείου: Συνελήφθη χθες πρώτες πρωινές ώρες , στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών/ Ομάδα Κ9 της Λιμενικής Αρχής, 42χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο φορτίο του επικαθήμενου μέσα σε έξι (06) κυλιόμενους διαδρόμους μεταφοράς αντικειμένων, μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, την οποία είχε σκοπό να διοχετεύσει λάθρα στο εξωτερικό
.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα καθώς και η ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων, η καταμέτρηση των οποίων θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες σήμερα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και παρουσία τελωνειακών υπαλλήλων.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ