2013-03-12 10:12:04
Φωτογραφία για ΓΚΡΕΚΟ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ
Ο Λεάντρο Γκρέκο εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα του "Γ. Καραϊσκάκης", ένιωσε πολύ χαρούμενος για τον τίτλο και μίλησε για το Κύπελλο αλλά και για νίκη με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός χα είπε: «Νιώθω πολύ τυχερός που αποτελώ κομμάτι αυτής της ομάδας. Πήραμε το 40ό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και θα μπει το τέταρτο αστέρι στην φανέλα μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τον κόσμο μας και έγινε μια γιορτή για τα 88 χρόνια ίδρυσης του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο μέγεθος και το έχω καταλάβει από την πρώτη μέρα που ήρθα. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας ήταν εκπληκτική, όπως πάντα.

Ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε στην έδρα μας και τον Παναθηναϊκό για να κάνουμε τους οπαδούς μας ακόμα πιο χαρούμενους. Από εδώ και πέρα πάμε στον επόμενο στόχο της ομάδας. Την Τετάρτη έχουμε έναν σημαντικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το Κύπελλο. Είναι ένας τίτλος που επίσης θέλουμε να κερδίσουμε και φέτος. Ο στόχος μας είναι να νικάμε μέχρι τέλος της χρονιάς και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο βορράς γίνεται νότος!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο βορράς γίνεται νότος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ