2013-03-12 17:42:04
Φωτογραφία για “Συγνώμη” μεγάλης αγγλικής εφημερίδας για αναληθές δημοσίευμα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο!
Με τις λέξεις «Δεν γνωρίζουμε κανέναν ειδικό που να διατείνεται πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο επικίνδυνο από το συμβατικό σε ότι αφορά καρδιαγγειακές παθήσεις, παθήσεις των... πνευμόνων και καρκίνο», η αγγλική εφημερίδα Daily Mail αποκατέστησε την αλήθεια, αναφορικά με δημοσίευμά της που ισχυριζόταν το αντίθετο.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου(ΣΕΕΗΤ), εκφράζει την ικανοποίησή του για τη διόρθωση αυτή, που αποδεικνύει πως ένα σημαντικό διεθνές Μέσο Ενημέρωσης «τολμά» να ζητήσει συγγνώμη, για μια είδηση που αποδεικνύεται χωρίς κανένα επιστημονικό έρεισμα και που δυστυχώς αναπαράχθηκε και από μερίδα του ελληνικού Τύπου.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΗΤ κ. Δημήτρης Πετρόπουλος σχολιάζοντας το γεγονός δηλώνει: «Η πολεμική την οποία υφίσταται το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει κανένα επιστημονικό έρεισμα, τη στιγμή που οι έρευνες αποδεικνύουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, πως αυτό αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος, πολύ λιγότερο επιβλαβή από το συμβατικό τσιγάρο».

Είναι σημαντικό επίσης να αναφερθεί πως πρόσφατα ο Πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Γιάννης Τούντας, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε σε ελληνική εφημερίδα τόνιζε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι πολλοί καπνιστές που διακόπτουν ή περιορίζουν το κάπνισμα με τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, ωφελούν την υγεία τους».

ΣΕΕΗΤ

nobaccorhodes.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ