2013-03-13 02:18:04
Φωτογραφία για ΔΗΜΑΡ: Η κοινωνία εξάντλησε την αντοχή της
Οι δανειστές της χώρας οφείλουν να αντιληφθούν ότι είναι και εταίροι στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχολιάζει η Αγ. Κωνσταντίνου για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Η ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει τα όρια αντοχής της. Η ελληνική οικονομία χρειάζεται ανάσες και μέτρα που θα αντιμετωπίσουν την ύφεση. Η τρόικα και οι Ευρωπαίοι εταίροι οφείλουν να καταλάβουν ότι χρειάζεται ευελιξία, συμπληρώσεις και τροποποιήσεις που θα κάνουν δυνατή την εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής» αναφέρει σε ανακοίνωση η ΔΗΜΑΡ.

Παράλληλα σημειώνει ότι είναι αναγκαία η προώθηση μέτρων όπως η μείωση του Φ.Π.Α. στην εστίαση, η αύξηση του αριθμού των δόσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών, η ουσιαστική ελάφρυνση των νοικοκυριών για την εξόφληση δανείων, η υποστήριξη των ανέργων και ειδικά των νοικοκυριών που δεν έχουν κανένα ενήλικα εργαζόμενο και η διαμόρφωση πλαισίου κοινωνικής προστασίας.

«Η έξοδος της χώρας από την κρίση έχει ως αναγκαίο στοιχείο την κοινωνική συνοχή και την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας» υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ