2013-03-13 06:25:16
Φωτογραφία για Νίκη της Volkswagen στο Rally Μεξικού
Κερδίζοντας 16 ειδικές διαδρομές και με προβάδισμα 3,5 λεπτών οι Sébastien Ogier (F) και Julien Ingrassia (F), με το Volkswagen Polo R WRC, κέρδισαν τον τρίτο γύρο του FIA World Rally Championship 2013 (WRC).

Κάτω από υψηλές θερμοκρασίες οι εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί παρακολούθησαν το πλήρωμα να παίρνει τη δεύτερη νίκη στο Μεξικό μετά το Σουηδικό Rally.

Το δεύτερο πλήρωμα του Polo R WRC των Jari-Matti Latvala & Miikka Anttila (FIN / FIN) αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά την εκκίνηση της 1ης ειδικής του 2ου σκέλους αφού χτύπησε η μπροστινή ανάρτηση του αυτοκινήτου σε βράχο και επανεκκίνησαν την επόμενη ημέρα κάνοντας χρήση του κανονισμού Rally-2. 

Με τη θερμοκρασία να φθάνει περίπου τους 30 βαθμούς Κελσίου, το Rally Μεξικού είναι ένα από τα πιο ζεστά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, και με πολλές κατηφορικές ειδικές διαδρομές σε μεγάλο υψόμετρο (μεταξύ 2.671 και 1.795 μέτρων), κάτι που δοκιμάζει την αντοχή τόσο των αυτοκίνητων όσο και των οδηγών, για να καλυφθούν συνολικά 394,88 χιλιόμετρα.

Επόμενος αγώνας το Rally Πορτογαλίας το διάστημα 11 με 14 Απριλίου 2013, στον οποίο θα συμμετέχει με ένα επιπλέον Polo R WRC o Andreas Mikkelsen.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρέθηκε πλανήτης «φελιζόλ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρέθηκε πλανήτης «φελιζόλ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ