2013-03-13 13:15:02
Φωτογραφία για Κανέλλη: «Υπάρχουν και αρωματικά σαπούνια που δε μπορούν να ξεπλύνουν τη ναζιστική βρώμα»
Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ της κυρίας Λιάνας Κανέλλη και του κ. Ηλία Κασιδιάρη πραγματοποιήθηκε στην Βουλή λίγο πρίν την ψηφοφορία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του δεύτερου λόγω της αναίτιας επίθεσης που εξαπέλυσε στην βουλευτή του ΚΚΕ κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ANT1.

Συγκεκριμένα, η κυρία Κανέλλη απευθυνόμενη στον κ. Κασιδιάρη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Εγώ δεν τον έχω μηνύσει, δεν καταδέχθηκα όπως και δεν καταδέχθηκα να πάω στον ιατροδικαστή για την μελανιά που είχα 20 μέρες.

«Είμαι πολύ σκληρή για να πεθάνω», συνέχισε η κυρία Κανέλλη, ενώ σχολιάζοντας την φράση: «Κομμουνι θα σε κάνω σαπούνι», η βουλευτής του ΚΚΕ είπε: «Σε τελευταία ανάλυση υπάρχουν και αρωματικά σαπούνια που δε μπορούν να ξεπλύνουν τη ναζιστική βρώμα και δεν είναι από ανθρώπινη σάρκα φτιαγμένα. Ούτε τα χαλιά τα βουλευτικά φτιαγμένα από τρίχες ανθρώπων που κάηκαν στους φούρνους».


Αναφερόμενη στον Ηλία Κασιδιάρη, η κυρία Κανέλλη σημείωσε πως «ο κύριος αυτός με την βοήθεια άλλων έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό για να αποφύγει το αυτόφορο και δεν χρειάστηκε να μεταμφιεστεί σε παπά. Αρκούσε το μαύρο μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής, ευτυχώς για τους παπάδες».

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε πως «συζητείται 5η άρση ασυλίας για βουλευτή της Χρυσής Αυγής από τον Ιούνιο. Παρά το ότι μιλάμε για υποθέσεις του 2012 και άλλες από το 2004 και το 2005. Είναι η δεύτερη περίπτωση που με αφορά ενώ για την πρώτη κρίθηκα πανηγυρικά αθώος και όχι λόγω αμφιβολιών» και πρόσθεσε: «Έρχεται το αίτημα μόνο για την άρση της δικής μου ασυλίας ενώ εμπλέκονται άλλα δυο πολιτικά πρόσωπα εις βάρος τους εκκρεμεί μήνυση από εμένα. Έχω στείλει εξώδικο. Βλέπουμε μια κατάφωρη αδικία δυο μέτρα δυο σταθμά». Επιπροσθέτως, υποστήριξε ότι δεν θα επιτίθονταν εάν δεν προκαλούνταν: «Ξεκίνησε από ένα ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο για μια υπόθεση από μια ψευδομάρτυρα που ανήκει στο κόμμα με την κυρία που με προσέβαλε. Ζητώ την άρση ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών που εμπλέκονται στην υπόθεση. Να αποδοθούν ευθύνες δίκαια και ισότιμα σε όλους. Όσοι νομίζουν ότι στήνοντας δικαστήρια θα περιορίσουν τη ραγδαία άνοδο του κινήματός μας είναι γελασμένοι» ενώ ζήτησε από τους βουλευτές να ψηφίσουν υπερ της άρσης της δικής του ασυλίας».

Πάντως, η βουλευτική ασυλία του κ. Κασιδιάρη ήρθη τελικά με 205 ψήφους υπέρ. Συγκεκριμένα, ψήφισαν 209 βουλευτές, «ΥΠΕΡ» τάχθηκαν οι 205, «ΚΑΤΑ» ψήφισαν 3 και ένας δήλωσε «ΠΑΡΩΝ».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ