2013-03-13 13:25:07
Φωτογραφία για Ήρθε το έγγραφο από τα Σκόπια για τη δίκη Ψωμιάδη!
Επιτέλους δικαίωση! Οι αρχές των Σκοπίων έστειλαν το πολυπόθητο έγγραφο που επιτρέπει στην ελληνική δικαιοσύνη να δικάσει τον Μάκη Ψωμιάδη για τις υποθέσεις της ΑΕΚ.

Πρόκειται για το έγγραφο που αφορά στην υπόθεση για την υπεξαίρεση των 21.195.174 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Με την συγκεκριμένη εξέλιξη, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία άλλη αναβολή και ο Μάκης Ψωμιάδης θα δικαστεί για την υπόθεση της Ένωσης!

Αναλυτικά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Μια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των εισαγγελικών αρχών Ελλάδας και Σκοπίων άνοιξε το δρόμο για την έκδοση στη χώρα μας του προφυλακισμένου Μάκη Ψωμιάδη και για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21.195.174 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επειτα από κωλυσιεργία ενός και πλέον χρόνου και ενώ οι ελληνικές αρχές έστειλαν τρεις φορές, μέσω υπουργείου Εξωτερικών, τα έγγραφα που ζητούσε η ΠΓΔΜ, καθοριστικό ρόλο για την ικανοποίηση του ελληνικού αιτήματος έπαιξε, σύμφωνα με τις σκοπιανές αρχές, η τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2013 μεταξύ της εισαγγελέως Εφετών Αννας Ζαΐρη και της δημοσίας κατηγόρου Maja Koneska, αρμόδιας για τη δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς, για το θέμα της έκδοσης του κατηγορουμένου.


Οπως είναι γνωστό, ο Μ. Ψωμιάδης παραμένει έγκλειστος στις Φυλακες Κορυδαλλού από τις 2 Μαΐου του 2012, καθώς εκδόθηκε από την ΠΓΔΜ για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Το συμπληρωματικό αίτημα έκδοσης για την υπόθεση της υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ εκκρεμούσε όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα η δίκη του να αναβληθεί τις τρεις τελευταίες φορές γι' αυτόν ακριβώς το λόγο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ