2013-03-13 14:58:09
Φωτογραφία για 7 ΓΚΟΛ ΑΠΟ 7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός είνιαι έτοιμος να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του 0-1 υπέρ του από το πρώτο παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες" και όλα δείχνουν πως οι ερυθρόλευκοι θα σφραγίσουν το εισιτήριο για τους «4».

Μέχρι στιγμής, όπς μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει επτά τέρματα στο θεσμό του Κυπέλλου και το αξιοπερίεργο είναι πως κανένας από τους σκόρερ δεν έχει σημειώσει πάνω από δύο!

Όλοι έχουν πετύχει από ένα γκολ, δείχνοντας εκτός των άλλων πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ακόμα και εάν οι επιθετικοί του έχουν σιγήσει σε μερικές περιπτώσεις.

Εξαίρεση αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στον θεσμό, όταν ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής. Σκόρερ ήταν οι Τζιμπούρ, Μήτρογλου, αλλά από εκεί και πέρα στη ρεβάνς του 1-1 που διεκόπη, τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Φετφατζίδης.

Εν συνεχεία, στο 2-0 με την Καβάλα, τα γκολ σημείωσαν οι Παπάζογλου και Φέισα, ενώ ο Σιόβας ήταν ο παίκτης που στη ρεβάνς άνοιξε και παράλληλα έκλεισε το σκορ στο 0-1 του Θρύλου. Τέλος, στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ο Αμπντούν ήταν ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα.

Πολυφωνία λοιπόν για τον Ολυμπιακό το σκοράρισμα στη φετινή πορεία του Κυπέλλου, αλλά είναι βέβαιο πως όσο προχωρά ο θεσμός και η ομάδα θα βρίσκεται ολοένα πιο κοντά στον τελικό, κάποιος θα έχει τη... χαρά να σημειώσει δεύτερο γκολ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ