2013-03-13 17:44:03
Φωτογραφία για Τίτλοι τέλους για την ΒΙΟΜΕΚ στο Αλιβέρι
Την Παρασκευή 8 Μαρτίου απολύθηκαν και οι τελευταίοι εργαζόμενοι, που είχαν απομείνει Οι τίτλοι του οριστικού τέλους για την επιχείρηση ΒΙΟΜΕΚ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ( συμφερόντων ΤΕΡΝΑ) έπσαν την Παρασκευή 8 Μαρτίου, με την απόλυση και των τελευταίων επτά εργαζομένων, που είχαν απομείνει και αποτελούσαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, σε ανακοίνωση, που εξέδωσε, μετά το οριστικό λουκέτο στο εργοστάσιο, τονίζει ότι: " Έπειτα από 4 μήνες αγώνα των εργαζομένων για την επιβίωση της Εταιρίας, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Η απόφαση ήταν προειλημμένη από την Διοίκηση της Εταιρίας και καμιά σχέση δεν είχαν οι εργαζόμενοι σε αυτή, έπειτα και από τη δήλωση του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της Εταιρίας κ. Περιστέρη.

Οι πρώην πλέον εργαζόμενοι και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, θα συνεχίσουν τις προσπάθειες, για να βρουν τρόπους επαναλειτουργίας της επιχείρησης."

Το πανό, που βλέπετε στη φωτογραφία, αποτελεί πλέον μία τραγική ειρωνεία, αφού από εκεί που πίστευαν οι εργαζόμενοι ότι καμία απόλυση δε θα περάσει απολύθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι και έκλεισε το εργοστάσιο.
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ