2013-03-18 00:33:54
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο Γιάννης Παπακώστας δεν το... βάζει κάτω, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως οι παίκτες της Κέρκυρας θα μπορέσουν να κάνουν το 4 στα 4 και να μείνουν κατηγορία.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή εικόνα τους απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς, μιας κι έτρεξαν, προσπάθησαν, πίεσαν και γενικά τα έδωσαν όλα. Ήμασταν πολύ καλοί τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό, αφού είχαμε, πολλές φορές, τις προϋποθέσεις για να φτάσουμε σε ένα γκολ.

Εάν όμως απέναντι σε αυτές τις ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, δεν αξιοποιήσεις κάποιες από τις ευκαιρίες σου, τότε, μοιραία, δεν θα πάρεις αποτέλεσμα. Δεν θα πάρεις αυτό που θες. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί για παραμονή, στην Βέροια. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, εάν δεν νικήσουμε εκεί, τότε ίσως και να πέσουμε και μαθηματικά. Ακόμη πιστεύω ότι μπορούμε. Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε τέσσερις νίκες και το απόλυτο, ώστε να τα καταφέρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ