2013-03-18 00:22:04
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
Πολύ περισσότερα από όσα εόδε στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα ζήτησε από του ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι σε μερικά σημεία του αγώνα οι γηπεδούχοι δυσκόλεψαν τους ερυθρόλευκους, αλλά όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα οι παίκτες του έκαναν την τελική τους προσπάθεια και έτσι ήρθε το γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Κέρκυρα μας δυσκόλεψε αρκετά. Είχε έξυπνη αμυντική τακτική, ενώ της επιτρέψαμε να κάνει και αρκετές ευκαιρίες. Πάντα η νίκη αφήνει μια γλυκιά γεύση στο στόμα. Εμείς βεβαίως σήμερα, αντιδράσαμε πολύ αργά, ενώ η εμφάνισή μας, ήταν κάτω από το επίπεδό μας, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν, όμως, άρχισαν να δυσκολεύουν τα πράγματα, κάναμε την τελική μας προσπάθεια και τελικά ήρθε το γκολ.

Σίγουρα το γήπεδο δεν μας άφησε να έχουμε κίνηση, αλλά και πολλούς συνδυασμούς. Είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε κυρίως από τα άκρα, όμως, εν τέλει, αγωνιστήκαμε περισσότερο από το κέντρο.

Όταν η ομάδα έχει 6 στα 6, υπάρχει ικανοποίηση όμως προσωπικά περιμένω ακόμα πολύ περισσότερα τόσο από μένα όσο και τους παίκτες. Περιμένω, να φανούν στην συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια γενικότερα όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ