2013-03-26 15:50:05
Φωτογραφία για ΚΑΝΟΥΝ... ΤΑΙΝΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ!
Γνωστή εταιρεία παραγωγής στο Χόλιγουντ έχει ήδη αποφασίσει και έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ζωής του Οσκαρ Πιστόριους, που το Φεβρουάριο βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, μετά τον αιφνίδιο φόνο της κοπέλας του, του οποίου θεωρείται και υπαίτιος.

Η ζωή του Παρολυμπιονίκη έχει τα πάντα: δόξα, χρήμα, γυναίκες, στιγμές που κόβουν την ανάσα, αλλά και το στοιχείο της τραγωδίας.

Όσο για τα υποψήφια ονόματα ηθοποιών που έχουν πέσει στο τραπέζι; Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο Ryan Gosling αναμένεται να ενσαρκώσει τον Παραολυμπιονίκη, ενώ την αδικοχαμένη Ρίβα θα υποδυθεί η Charlize Theron, η οποία έχει κοινά στοιχεία μαζί της, μιας και είναι Νοτιοαφρικανή και στην παιδική της ηλικία είχε βιώσει τη βία κατά των γυναικών στη χώρα της.

Θυμίζουμε πως το 29χρονο μοντέλο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον Πιστόριους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μέσα στο υπερπολυτελές σπίτι του ζευγαριού στην Πρετόρια. Ο Παραολυμπιονίκης αρνείται τις κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού, καθώς υποστηρίζει πως την πυροβόλησε επειδή την πέρασε για ληστή, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ελεύθερος με εγγύηση, μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσής του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ