2013-03-27 01:57:03
Φωτογραφία για Η τηλεόραση, το «Παρά Πέντε» και η ταινία που ετοιμάζει
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και τα νέα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην συνέχεια της μαγειρικής εκπομπής την οποία παρουσιάζει στο Mega: «Συνεχίζονται τα γυρίσματα στην “Παρέα στη κουζίνα, κάθε μέρα” καθώς η εκπομπή κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί και μετά το Πάσχα. Αποκτώ χρήσιμες γνώσεις για την διατροφή και την υγεία. Φυσικά, έμαθα να μαγειρεύω στους φίλους μου» εξήγησε, ενώ αποκάλυψε σχετικά με την ταινία που γράφει για τον κινηματογράφο: «Έγραφα πριν ξεκινήσουμε (τη μουσικοχορευτική παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε"). Γράφω σενάριο για ταινία. Να τελειώσω με το καλό και να ξεκινήσουμε. Μια ζωή την έχουμε και πρέπει να ζούμε επικινδύνως».

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει την τόσο επιτυχημένη του δουλειά «Παρά Πέντε» για το οποίο εξομολογήθηκε: «Ήταν μια σειρά που φτιάχτηκε με πολύ αγάπη και είπε μερικά όμορφα πράγματα. Είχε άστρο και είχε την τύχη να παίξουν οι σωστοί άνθρωποι και να σκηνοθετηθεί από τον καταλληλότερο. Όσον αφορά εμένα, και είναι ένα μάθημα για τους συναδέλφους αυτό που θα πω: Ευτυχία είναι να έχεις όμορφα πράγματα στην καρδιά σου. Να έχεις όμορφα συναισθήματα. Είχα πολύ όμορφα συναισθήματα όταν έγραφα τη σειρά. Αγαπηθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Και γι’ αυτό πέτυχε. Αν μέσα σου δεν έχεις αγάπη γι΄αυτό που κάνεις, δεν πρόκειται να πετύχεις ποτέ. Και δεν σου φταίει κανένας για την προσωπική σου αποτυχία ή για την ματαίωση των ονείρων σου».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ