2013-03-27 10:59:05
Φωτογραφία για Δένδιας: H Ελλάδα είναι γεμάτη με καλάσνικοφ
"Η χώρα είναι γεμάτη καλάσνικοφ", ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ερωτηθείς για την εγκληματικότητα και για τα όσα διαδραματίστηκαν τον τελευταίο μήνα στις φυλακές Μαλανδρίνου και Τρικάλων.

Στα σενάρια που θέλουν τα ΜΑΤ να εξαιρούνται το ενιαίο μισθολόγιο, ο κ. Δένδιας ξεκαθάρισε "δεν υπάρχουν πραιτοριανοί στην ελληνική αστυνομία, δεν υπάρχουν δύο μισθολογικές τάξεις".

Μιλώντας για αστυνομικούς που "φυλάνε" πολλές φορές άσκοπα δημοσιογράφους, τραγουδιστές, ηθοποιούς και πολιτικούς, οι οποίοι δεν κινδυνεύουν καθόλου, ο υπουργός τόνισε πως "έχουμε πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας και έχουμε στοχοποιήσεις", αποφεύγοντας ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

"Ετοιμάζουμε συστημική αλλαγή στην ελληνική αστυνομία, μέχρι το φθινόπωρο θα έχει έρθει νόμος που θα αλλάζει τα πάντα στην Ελληνική αστυνομία" δήλωσε ο κ. Δένδιας .

Σχολιάζοντας το μεγάλο πρόβλημα της χώρας, το μεταναστευτικό, ο κ. Δένδιας υποστήριξε πως "η ΕΛ. ΑΣ έχει φορτωθεί και το μεταναστευτικό, ενώ δεν ήταν δουλειά της", ενώ αναφερόμενος στην επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" ο υπουργός υποστήριξε πως "αυτή πάει καλά".

Ερωτώμενος για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιδίου και της Χρυσής Αυγής, ο κ. Δένδιας ξεκαθάρισε "πως όποιος είναι εναντίον της νομιμότητας είναι εχθρός του υπουργού προστασίας του Πολίτη".

Πηγή: news
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται το άθραυστο iPhone;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται το "άθραυστο" iPhone;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ