2013-04-05 06:38:03
Φωτογραφία για Σερβία: Η Microsoft στη βελτίωση των σιδηροδρόμων
Την ενίσχυση της συνεργασίας τους για τη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας των παρεχόμενων υπηρεσιών σιδηροδρομικών μεταφορών με την... αξιοποίηση της τεχνολογίας προωθούν ο οργανισμός σιδηροδρόμων της Σερβίας και η εταιρεία Microsoft.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι, στη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ των διευθυντών της Microsoft Serbia και του οργανισμού σιδηροδρόμων της χώρας, επιβεβαιώθηκαν τα σχέδια συνεργασίας για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων σιδηροδρομικών υπηρεσιών στη χώρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού σιδηροδρόμων Ντράγκολιουμπ Σιμόνοβιτςυπογράμμισε ότι, η εταιρεία θα προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής σε μια προσπάθεια βελτίωσης της απόδοσης του σιδηροδρομικού συστήματος μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων.

Ο διευθυντής της Microsoft Serbia Γιούγκοσλαβ Πίριτς σημείωσε ότι, υπάρχει χώρος συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, οι οποίες θα καθορίσουν τις προτεραιότητες για τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων πληροφορικής και τεχνολογίας που αξιοποιεί ο οργανισμός σιδηροδρόμων, με στόχο την ανάπτυξή τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ