2013-04-10 14:32:41
Φωτογραφία για Η απάντηση Ρήγα στον Δ.Γιαννακόπουλο
Τι απαντάει ο Κώστας Ρήγας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τους λογαριασμούς του, ο Γκιστ επιμένει ότι του έγινε αντιαθλητικό φάουλ και ο Πασκουάλ εύχεται να έχει η Μπαρτσελόνα ανάλογη διαιτησία στο ΟΑΚΑ Σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Κώστα Ρήγα και την Ευρωλίγκα, ήρθε ο Παναθηναϊκός μέσω των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τον πρώτο αγώνα Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκού. Ο υπεύθυνος διαιτησίας της Euroleague δεν θέλησε να πάρει θέση για τα σφυρίγματα των ρέφερι, καθώς η σειρά βρίσκεται σε εξέλιξη, απάντησε όμως επί προσωπικού καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΟ άφησε υπαινιγμούς και ζήτησε να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του.

"Θα απαντήσω μόνο στο εξωαγωνιστικό, καθώς υπάρχει μια δήλωση. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου όχι τώρα, αλλά ... χθες" είπε στο Sport24.gr, ο Κώστας Ρήγας, για να προσθέσει: "εγώ μέχρι το 2011 έκανα και υποχρεωτική δήλωση πόθεν έσχες, καθότι ήμουν αντιπρόεδρος και στο ΟΑΚΑ. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε, δεν κρύβω τίποτε και δεν θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις. Δεν το έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα".


Ο Ρήγας έχει σχηματίσει άποψη για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, δεν πρόκειται όμως να παρέμβει καθώς, όπως είπε και στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 "τα πλέι-οφ βρίσκονται σε εξέλιξη, άρα οποιαδήποτε δήλωσή μου μπορεί να παρερμηνευτεί".

Η κόντρα, πάντως, είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού, καθώς ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται εντόνως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι η ΚΑΕ ΠΑΟ έστειλε επιστολή στην Ευρωλίγκα, αμέσως μετά τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πλήττεται άμεσα η αξιοπιστία του αθλήματος και πως "η εύνοια της ΤΣΣΚΑ θυμίζει μέρες Στεάουα επί εποχής Τσαουσέσκου στην Ρουμανία"

Στην διαιτησία του αγώνα στάθηκε και ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά τον αγώνα υποστηρίζοντας ότι τα κριτήρια των ρέφερι ήταν διαφορετικά, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ, προπονητής της Μπαρτσελόνα σχολίασε: "Δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτή τη διαδικασία. Είναι αστείο. Έγιναν λάθη και για τις δυο ομάδες. Εγώ εύχομαι να έχουμε τέτοια διαιτησία στα ματς της Αθήνας".

Η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας "El Moundo Deportivo" έχει εκτενές ρεπορτάζ για τα παράπονα του Δ.Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών, αλλά φιλοξενεί και δήλωση του Τζέιμς Γκιστ: "Στο τέλος μου έγινε ένα πολύ σκληρό φάουλ. Ήταν αντιαθλητικό" τονίζει ο Αμερικανός σέντερ των "πρασίνων", ενώ γίνεται αναφορά στο γνωστό επεισόδιο του Θανάση Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου στον τελικό του Βερολίνου το 2009. O τίτλος είναι ενδεικτικός: "Ο Παναθηναϊκός λέει ότι οι διαιτητές ήταν πληρωμένοι"!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ