2013-04-12 19:43:54
Φωτογραφία για Ιρανός επιστήμονας ανακάλυψε τη μηχανή του χρόνου;
Ένας Ιρανός επιστήμονας ισχυρίζεται πως κατόρθωσε να δημιουργήσει την πρώτη μηχανή του χρόνου στην ιστορία της ανθρωπότητας, η οποία είναι σε θέση να προβλέπει το μέλλον, με ποσοστό ακρίβειας 98%... Ο εν λόγω επιστήμονας, ονόματι Αλί Ραζέγκι, υποστηρίζει ότι η μηχανή του μπορεί να παράγει μία φωτοτυπία, στην οποία θα αναγράφεται με εξαιρετική ακρίβεια το μέλλον του ανθρώπου που θα τη χρησιμοποιεί, ωστόσο μόλις για τα επόμενα πέντε με οκτώ χρόνια, με ένα απλό άγγιγμα του χεριού.

Ο Ραζέγκι θεωρεί πως η συσκευή του μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη και για την ιρανική κυβέρνηση, η οποία μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να προβλέψει στρατιωτικές διαμάχες του μέλλοντος, καθώς και για να εκτιμήσει τις διαφορές στην αξία των νομισμάτων και του πετρελαίου.

Η μηχανή του, όπως ο ίδιος λέει, είναι στο μέγεθος ενός λάπτοπ και χρησιμοποιεί ένα πολύπλοκο σετ αλγόριθμων, το οποίο επεξεργαζόταν επί δέκα χρόνια μέχρι να το τελειοποιήσει. Ωστόσο, ο Ιρανός επιστήμονας δεν έχει προβεί, μέχρι στιγμής, στη δημοσιοποίηση οποιασδήποτε περαιτέρω πληροφορίας σχετικά με τη δημιουργία του.


Ο λόγος που δεν δίνουμε περισσότερες πληροφορίες για τη χρονομηχανή σε αυτή τη φάση, είναι πως οι Κινέζοι θα έκλεβαν την ιδέα και θα την αναπαρήγαγαν κατά εκατομμύρια, μέσα σε ένα μόνο βράδυ.

Η είδηση προκάλεσε την έκπληξη και την περιέργεια, διάφορων ερευνητών ανά τον κόσμο, όμως δεν αποκλείεται να πρόκειται απλά για μια προσπάθεια εντυπωσιασμού της διεθνούς κοινής γνώμης με τα υποτιθέμενα τεχνολογικά άλματα του Ιράν.

Αντίθετα με τη διάσημη DeLorean, που ταξίδευε στον χρόνο, στην ταινία Επιστροφή στο Μέλλον, η μηχανή του Ραζέγκι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του: “δεν σας πάει στο μέλλον, αλλά φέρνει το μέλλον σε εσάς”.

Πηγή: www.anekshghta.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ