2013-04-13 23:13:16
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
Ο Νταβίντ Φουστέρ με βάση τα τελευταία δείγματα γραφής από του Ρέντη θα είναι ο βασικός δεξιός χαφ του Μίτσελ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ποιό είναι το επικρατέστερο σχήμα.

Ο Ισπανός χαφ φαίνεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Παναγιώτη Βλαχοδήμου για την δεξιά πλευρά. Ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει βασικό τον Νταβίντ Φουστέρ με τον Τζαμέλ Αμπντούν να παίζει αριστερά, στην ίδια πλευρά με τον Χοσέ Χολέμπας (που θα είναι το μπακ).

Βασικός κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Μπάλας Μέγιερι. Για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει... μάχη μεταξύ Φρανσουά Μοντέστο και Τάσου Παπάζογλου. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Πάμπλο Κοντρέρας, εάν δεν τραυματιζόταν ο δεύτερος.

Μοιραία ο Κώστας Μανωλάς θα είναι ο έτερος στόπερ. Για τον άξονα οι δύο δεδομένοι είναι οι Γιάννης Μανιάτης και Λιούμπομιρ Φέισα και από εκεί και έπειτα οι Λεάντρο Γκρέκο και Πάολο Μασάντο θα... παλέψουν για την άλλη θέση ενώ είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα Αριέλ Ιμπαγάσα.

Στην επίθεση ο Τζιμπούρ θα είναι η αιχμή του δόρατος. Ωστόσο κάποιοι στου Ρέντη επέμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι ο Μήτρογλου έχει πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ